miercuri, 27 septembrie 2017

virus

MAI MULT CA SIGUR, CINEVA A ATENTAT LA CONTUL MEU SI A TINUT CONVERSATII CU PERSOANE DIN LISTA MEA. NU AM FOST EU.

PLUTONIERUL CĂPŞUNĂ ALIAS PĂCALĂ A ZBURAT SPRE CERURI CU TOATE PÂNZELE SUS SĂ SE ÎNTÂLNEASCĂ CU B.D. – SEBASTIAN PAPAIANI (80)


PLUTONIERUL CĂPŞUNĂ ALIAS PĂCALĂ A ZBURAT SPRE CERURI CU TOATE PÂNZELE SUS SĂ SE ÎNTÂLNEASCĂ CU B.D. – SEBASTIAN PAPAIANI (80)

"Mulţumesc mamei mele, care m-a făcut, tatălui meu, care m-a bătut, domnului primar, care a avut forţa să ia pentru mine o stea de pe cer şi s-o aducă pe pământ", a mai spus atunci Papaiani. De asemenea, el a recitat o poezie despre care a mărturisit că a învăţat-o de la actriţa Draga Olteanu Matei. Deoarece în poezie era vorba despre un peştişor care s-a îndrăgostit de o stea, Papaiani a spus că, joi, el a devenit "peştişorul" stelei sale. "Mulţumesc soţiei mele, care a fost aproape de mine în pat şi pe stradă", a încheiat actorul seria mulţumirilor.

 
În anul 2011, Sebastian Papaiani a primit o stea pe Aleea Celebrităţilor din Piaţa Timpului din Capitală. "Împart bucuria şi emoţia cu dumneavoastră. Fără public nu se face nici teatru, nici film", a spus Papaiani, înainte să dezvelească steaua care i-a fost acordată pe Aleea Celebrităţilor. Actorul a mulţumit familiei sale în discursul pe care l-a avut, dar şi primarului general al Capitalei, Sorin Oprescu, prezent la eveniment pentru a-i înmâna acestuia, dar şi actriţei Ileana Stana-Ionescu, Placheta Oraşului Bucureşti, în semn de recunoaştere pentru întreaga lor carieră.
Sebastian Papaiani a fost în B.D.-uri, cu Toma şi Dem. A fost Păcală, dar şi Ieremia în "Toate pânzele sus". Câte roluri n-a interpretat maestrul, actorul desăvârşit. Cu talentul lui necuprins a devenit legendar. Prietenii lui, actorii, îl numeau cu drag "Bică". Inima lui Bică a încetat să bată astăzi.

Actorul s-a născut pe 25 august 1936, la Piteşti (Argeş). Copilăria şi-a petrecut-o, după cum declara actorul, “într-o lume modestă, într-un cartier paralel cu Costache Negri, unde era plin de ţigani, dar ţigani cu care puteai să fii prieten...”. A decedat pe 27 septembrie 2016